Чт, 2024-04-25, 23:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:47
На субсидії з держбюджету на оплату комуналки буде виділено 24 мільярди - Порошенко
Інші останні Економічні новини

Президент України Петро Порошенко заявляє, що з держбюджету на субсидії громадянам на оплату житлово-комунальних послуг буде виділено 24 млрд грн.

Як повідомляє у четвер 2 квітня прес-служба голови держави, про це Порошенко сказав сьогодні під час представлення голови Тернопільської ОДА.

Зокрема, серед важливих завдань в роботі місцевих органів влади та органів самоврядування президент назвав і підтримку соціально незахищених громадян.

За його словами, вагомою допомогою у цьому стане запровадження нової, спрощеної і дебюрократизованої системи субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.

"З 12 до 24 мільярдів збільшуємо витрати з бюджету на підтримку тих родин, яким не по кишені нові тарифи", – зазначив Порошенко.

У цьому зв'язку сказано, що нова система має допомогти українцям протриматися, поки буде проведено реформування та збалансування фінансової системи держави і забезпечено відновлення її економічного зростання у 2016 році.

Раніше голова Мінсоцполітики Павло Розенко розповів, що нова система субсидій дозволить українцям оформляти субсидії без контакту з чиновниками, продовжувати їх автоматично та оформляти навіть тим, хто знімає житло.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 814 | Додав: adminA | Теги: держбюджету, Порошенко, комуналки, 24 мільярди, субсидії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]