Чт, 2024-03-28, 10:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:21
На свій 111-й день народження крокодил-рекордсмен поласував тортом з курчат
Інші останні Новини світу
Крокодил-рекордсмен на прізвисько Кассіус Клей відзначив на фермі в австралійській Північній території своє 110-річчя, повідомляє Lenta.Ru з посиланням на The NT News. З нагоди урочистості власники тварини подарували йому 20-кілограмовий торт із курчат. Делікатес прикрасили святковими свічками.

Торт став незвичайною стравою для Кассіуса. Зазвичай він не їсть так багато: як правило, на день йому дають по кілограму курки і риби.

За словами власника тварини Біллі Крейга, насправді вік Кассіуса невідомий, однак, імовірно, йому більше ста років, і тому день народження було вирішено відзначити у довільний день. Подарунок він з'їв приблизно за 30 секунд. Крім торта з курчат наставники крокодила подарували йому музичний номер - йому заспівали Happy Birthday.

Гребенястого крокодила на кличку Кассіус Клей було спіймано 26 років тому. Його відловили, бо він був помічений в атаках на човни, що пропливали по водоймі, де він жив. Однак брати за крокодила відповідальність на себе ніхто не побажав, і тоді його вирішив прихистити власник ранчо Джордж Крейг, дід Біллі Крейга.

У 2011 році Кассіус, названий на честь легендарного боксера, був включений до Книги рекордів Гіннесса як найбільша рептилія, що перебуває в неволі. Довжина тіла тварини становить 5 метрів і 48 сантиметрів. Коли на Філіппінах зловили крокодила завдовжки 6 метрів і 17 сантиметрів, він втратив своє почесне звання, але після смерті конкурента на кличку Лолонг повернув собі титул.

Нагадаємо, людина-легенда, знаменитий австралійський мисливець на крокодилів, натураліст і тележурналіст Стів Ірвін загинув 4 вересня 2006 року від удару ската-хвостокола в ділянку серця.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1004 | Додав: adminA | Теги: 111-й день народження, крокодил-рекордсмен, курчата, торт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]