Пт, 2024-04-19, 20:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:40
На турнірі в Лос-Анджелесі українська гімнастка виграла п'ять золотих медалей
Інші останні Спортивні новини

У Лос-Анджелесі (США) завершилися перші змагання олімпійського циклу LA Lights 2016, в яких українка Ганна Різатдінова виграла 5 золотих медалей, повідомляє прес-служба Федерації гімнастики України.

Ганна Різатдінова виграла багатоборство і всі окремі види - 5 золотих медалей з 5 можливих. На цьому турнірі гімнастка показала дві нові вправи: з м'ячем та стрічкою під запальну самбу. Тренерський штаб ухвалив рішення залишити з минулого року вправу з обручем, яку поставили практично перед самим чемпіонатом світу, де спортсменка з ним виграла бронзу.

Вікторія Мазур у багатоборстві показала непоганий 10-й результат і стала третьою з одним зі своїх найсильніших видів - м'ячем (17,250) і прекрасною вправою зі стрічкою, яку залишили з минулого року (17,100), - дві "бронзи". Вікторія також продемонструвала дві нові вправи сезону - з м'ячем та булавами.

У свою чергу, Олена Дяченко, чемпіонка України серед КМС, показала прекрасні результати. Вона стала другою у багатоборстві, виграла золото у вправі зі скакалкою та м'ячем. У вправах з обручем і булавами гімнастка показала 4-й результат.

У найближчих планах представниць художньої гімнастики України - міжнародний старт "Міс Валентин", який пройде в Естонії вже 11 лютого, а також Кубок України - з 18 по 22 лютого в Ужгороді.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 725 | Додав: adminA | Теги: Лос-Анджелес, українська гімнастка, турнір, п'ять золотих медалей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]