Сб, 2024-04-20, 02:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:17
На українських військових на Харківщині напали бойовики: є жертва і поранений
Інші останні Кримінальні новини

У ніч на сьогодні, 20 травня, невідомі напали на наметове містечко українських військових, які виконують бойові завдання у рамках АТО, у лісі між Ізюмом та Слов'янськом.

Внаслідок нападу загинув чоловік у цивільному. Він міг бути, зокрема, провідником нападників або став випадковою жертвою.
За словами одного із українських офіцерів — Олексія, — коли пізно вночі солдати помітили рух у лісі, дали команду зупинитися і скласти зброю, та нападники не послухалися.
Більше того, вони використовували тепловізори та далекоміри, аби визначити рух в таборі і відстань до нього. Наші військові зробили попереджувальний постріл вгору, але після того, як противники почали стріляти по них, теж відкрили вогонь на ураження,
— каже Олексій.
За останньою інформацією, бійців привезли до наметового табору на 4 авто. Стріляли бойовики зі снайперських гвинтівок, автоматів і гранатомета.
Це були професіонали. Стріляли з бойових машин, намагаючись знешкодити командира. І в темний час доби влучали у ціль — вікно розміром 20 на 30 сантиметрів,
— додає офіцер.
Серед українських солдатів втрат немає, проте один із бійців отримав поранення легкого ступеня тяжкості. Наразі не відомо, скільки нападників постраждали.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 917 | Додав: adminA | Теги: Харківщині, жертва, бойовики, українських військових, Поранений | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]