Чт, 2024-04-25, 15:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:36
На в'їздах до Чернігова створено блок-пости
Інші останні Новини з регіонів України

Напередодні довиборів на 205-му окрузі на в'їздах до Чернігова застосовується тактика мобільних блокпостів, яка являє собою спільне патрулювання працівників ДАІ, бійців спецпідрозділів та Нацгвардії, інформує "Високий Вал".

За інформацією начальника УМВС України в Чернігівській області полковника міліції Едуарда Альохіна, зараз міліція, спецбатальйони і Нацгвардія виконують основну задачу - охорону громадського порядку і збереження спокою громадян напередодні виборів у 205 окрузі. Міліція працювала і продовжує працювати в посиленому режимі.

Також на автотрасах області додатково виставлені мобільні блокпости для ретельного контролю транспорту, який в'їжджає в область. Мета - не допустити приїзду екстремістсько налаштованих громадян, які братимуть участь у проплачених провокаціях.

Працівники ДАІ вибірково зупиняють транспортні засоби, перевіряють документи у водія і пасажирів, з їх дозволу оглядають багажник автомобіля.

"Громадяни з розумінням ставляться до посилених заходів безпеки. Наразі фактів вилучення зброї, вибухівки чи літератури сепаратистського характеру не зафіксовано", - йдеться у повідомленні за 25 липня 2015 року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 833 | Додав: adminA | Теги: блок-пости, в'їзд, чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]