Сб, 2024-04-20, 03:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:17
На відкритті стадіону в Одесі свист уболівальників викликала згадка одного імені Януковича
Інші останні Спортивні новини

В суботу, 19 листопада, в Одесі урочисто відкрили реконструйований стадіон футбольного клубу "Чорноморець".

Під час церемонії відкриття грав оркестр, а потім перед одеситами виступила Ольга Оганезова, якій публіка надала дуже теплий прийом. Потім на сцену вийшов ведучий і урочистим тоном оголосив, що президент Віктор Янукович високо оцінив нову спортивну арену, після чого всі трибуни вибухнули свистом, повідомляє одеське ІА "Репортер".

Тим часом, що вийшов після цього на сцену гумориста Олега Філімонова одесити зустріли з схваленням.

Це вже третє відкриття стадіону, яке супроводиться свистом трибун на адресу того, що стрімкий втрачає довіру українців Януковича. Раніше нього освистали на відкритті НСК "Олімпійського" в Києві. Несхвалення викликало і відео-звернення президента на стадіоні "Арена Львів".

Нагадаємо, Віктор Янукович, що побував 17 листопада з робочим візитом в Одесі, залишився задоволений реконструйованим стадіоном "Чорноморець". Він висловив на зустрічі з журналістами подяку керівництву клубу "Чорноморець" за зведення прекрасного спортивного комплексу.

За інформацією прес-служби ФК "Чорноморець", активна фаза будівництва тривала рівно рік.

За інформацією ЗМІ, про що повідомляє "Українська правда", вартість будівництва арени склала 4,4 мільярда гривень, 1,1 з яких були надані з державної казни, ще 20 мільйонів - з облбюджета.

Як відомо, передбачалося, що Одеса входитиме в перелік міст, що приймають чемпіонат по футболу Євро-2012. Проте згодом це місто вилучили зі списку. Євро-2012 вирішено проводити в чотирьох містах - Львові, Харкові, Донецьку і Києві.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1227 | Додав: adminA | Теги: стадіон Чорноморець | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]