Пт, 2024-04-19, 22:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:50
На випадок "хаотичного" Brexit уряд Нідерландів готує плани
Інші останні Новини Європейського Союзу

Уряд Нідерландів готує плани на випадок "хаотичного" Brexit

Уряд Нідерландів готує плани на випадок, якщо Європейський союз та Велика Британії до жовтня не домовляться щодо угоди про Brexit.

Про це повідомляє Reuters.

Робота із підготовки планів розпочалася після того, які минулого тижня парламент одностайно підтримав рішення про необхідність підготуватися до краху переговорів "та пов'язаного з цим потенційного хаосу".

Голландці вже почали наймати 1000 додаткових посадових осіб, переважно в порту Роттердам, щоб підготуватися до додаткової бюрократії, яка буде необхідна для британських товарів, щоб проходити митні процедури після Brexit.

Нідерланди входять до числа найбільших торговельних партнерів Британії, а британські товари проходять через порт Роттердам.

Уряд Нідерландів погодився розпочати планування і має проінформувати депутатів про результати роботи у вересні.

Зазначається, що парламент прийняв це рішення незадовго до того, як Тереза Мей представила свої переговірні позиції щодо Brexit своєму уряду минулої п'ятниці і до того, як міністр з питань Brexit і глава МЗС пішли у відставку у понеділок, протестуючи проти плану Мей залишити Британію економічно приєднаною до ЄС.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 919 | Додав: adminA | Теги: Плани, хаотичний Brexit, уряд Нідерландів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]