Ср, 2024-04-24, 10:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:59
На випадок зменшення кількості команд до 12 ФФУ дав добро на зміни в регламент УПЛ
Інші останні Спортивні новини

Виконавчий комітет Федерації футболу України схвалив зміни і доповнення до регламенту Всеукраїнських змагань Прем'єр-ліги, які стосуватимуться вже чемпіонату України 2016-2017 років.

Згідно з ними, в разі ухвалення рішення про зменшення кількості учасників Прем'єр-ліги в наступному сезоні до 12 команд чемпіонат проводитиметься у два етапи, передає "Інтерфакс-Україна".

Перший етап - у 2 кола, буде проведено 22 тури. За його підсумками формуються 2 групи по 6 команд.

У групі 1 (місця з 1-го по 6-е) визначається чемпіон України і команди-учасниці єврокубків. У групі 2 (місця з 7-го по 12-е) визначаються команди, які залишають Прем'єр-лігу (посівши 11 і 12 місця). При цьому спортивні показники, отримані на першому етапі змагань, зберігаються.

Нагадаємо, 29 лютого учасники загальних зборів Прем'єр-ліги підтримали новий формат чемпіонату України за участю 12 команд, який проводитиметься у два етапи. При новому форматі на першому етапі клуби проведуть турнір у два кола, після чого розіб'ються на дві шістки, в одній з яких команди поведуть боротьбу за медалі і місця в єврокубках, а в іншій - за збереження прописки в Прем'єр-лізі. Кількість набраних очок після першого етапу зберігається.

Як повідомлялося, тільки шість футбольних клубів УПЛ наразі отримали атестати. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 866 | Додав: adminA | Теги: зміни, регламент УПЛ, кількість команд, 12, ффу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]