Вт, 2024-04-16, 16:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:23
На з'їзді "Свобода" відзначає 25-річчя. При вході - "килимок" з прапора КПУ
Інші останні Політичні новини

 У Києві на Алеї Небесної Сотні в Міжнародному центрі культури і мистецтв (колишньому Жовтневому палаці) сьогодні 30 вересня проходить урочистий з'їзд з нагоди 25-річчя від дня створення ВО "Свобода", повідомляє Цензор.НЕТ.

Як повідомив нардеп Андрій Іллєнко на з'їзді очікується прибуття близько двох тисяч делегатів, не рахуючи запрошених гостей. За словами нардепа, з'їзд носить урочистий характер, на ньому не будуть прийматися якісь організаційні рішення.

Біля входу до культурного центру, де проходить з'їзд, організовали ярмарок української традиційної їжі, націоналістичної літератури і т.д. Крім того, на території проходить виставка експонатів, що ілюструють участь активістів "Свободи" в АТО, декомунізації та ін.

Урочисті захід супроводжує виступ Київського муніципального академічного оркестру, що грає патріотичні українські пісні.

На вході в культурний центр, де проходить з'їзд поклали прапор КПУ та делегації, заходячи всередину топчуться по ньому і витирають ноги. На другому поверсі походить виставка фотографій, присвячена 25-річчю ВО "Свобода".

Продаються футболки з лідером політсили Олегом Тягнибоком.

Нагадаємо, 29 вересня з'їзд провела партія "УКРОП".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 814 | Додав: adminA | Теги: з'їзд, прапор КПУ, 25-річчя, свобода, килимок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]