Сб, 2024-04-20, 00:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:34
На затримання екс-мера Києва Леоніда Черновецького отримано дозвіл
Інші останні Кримінальні новини

Суд дозволив затримати екс-мера Києва Леоніда Черновецького з метою приводу на судове засідання з обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар Генерального прокурора України Лариса Сарган.

"25.07.2017 слідчими ГПУ отримано дозвіл суду на затримання Леоніда Черновецького з метою приводу для участі у розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою",- написала Л.Сарган.

Вона зазначила, що суд надав дозвіл на затримання з урахуванням того, що Л.Черновецький ухиляється від слідства і його місцезнаходження не відоме.

"Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, вживаються заходи щодо встановлення інших осіб, причетних до вчинення вказаних кримінальних правопорушень",- зазначила Л.Сарган.

Нагадаємо, 14 липня Генеральна прокуратура України повідомила про підозру екс-меру Києва Леоніду Черновецькому у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

Зокрема, Управлінням з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями, здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного будівництва об’єкту інженерної та транспортної інфраструктури (вертолітного майданчика) на Парковій дорозі в Києві.

Наразі колишній мер Києва Леонід Черновецький перебуває в Ізраїлі.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 629 | Додав: adminA | Теги: затримання екс-мера Києва Леоніда Ч, дозвіл | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]