Пт, 2024-04-19, 23:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:42
На змаганнях снайперів "Майкл Щур" посів перше місце в особистому заліку
Інші останні Новини України

За результатами змагань снайперських груп ЗСУ перше місце в особистому заліку зайняв боєць Роман Вінтонів, більш відомий під своїм журналістським псевдонімом "Майкл Щур".

Про це у п'ятницю 10 червня повідомив він сам у своєму Facebook.

"Отже результати змагань снайперських груп ЗСУ. Снайперська група 169-го навчального центру - 3-тє місце у командному заліку. Друге місце - 3-й полк спецназу (ССО), перше місце – Нацгвардія.

Снайперська пара 169-го центру – друга серед снайперських пар.

І (я не знаю, як це трапилось. Сам у це не вірю, але це факт) я – зайняв перше місце у особистому заліку серед снайперів.

І це я вперше минулого року побачив снайперську гвинтівку зблизька.

Коротше висновок один – пробна програма, за якою нас готували у школі снайперів 169-го навчального центру справді працює.

На фото – наша команда і керівник після нагородження", - розповів "Майкл Щур".

Як повідомлялося сьогодні раніше, у навчальному центрі "Десна", що дислокується в Козелецькому районі Чернігівщини, завершилися перші в історії сучасного українського війська змагання снайперів.

Нагадаємо, телеведучий Майкл Щур (Роман Вінтонів), після того, як влітку 2015 року отримав повістку в армію, погодився працювати прес-офіцером у проекті Embedded journalism.

В рамках проекту він має супроводжувати іноземних журналістів і вести щоденник із зони бойових дій.

"Це небезпечний варіант, враховуючи необхідність частого перебування на передовій. Однак Роман свідомо погодився на цей ризик. Журналіст буде працювати в якості супроводжуючого прес-офіцера з іноземними журналістами, а у вільний час вестиме свій щоденник", - повідомила заступник міністра інформаційної політики Тетяна Попова, яка і запропонувала журналістові взяти участь в проекті.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 868 | Додав: adminA | Теги: змагання снайперів, перше місце в особистому заліку, Майкл Щур | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]