Чт, 2024-04-18, 06:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:15
На знак протесту проти подорожчання пального 11 жовтня водії на годину паралізують рух містом
Інші останні Економічні новини

11 жовтня водії на годину паралізують рух містом на знак протесту проти подорожчання пального

Учасників акції закликають з 9:00 до 10:00 стояти посеред дороги та сигналити.

Вранці 11 жовтня організація «Авто Євро Сила» проведе всеукраїнську акцію протесту з вимогою знизити вартість пального. Про це повідомляється на сторінці ініціативи у Facebook.

В рамках флешмобу «Бойкот ціні на пальне» водіїв закликають о 9:00 зупинитися в крайній правій смузі, ввімкнути аварійку та почати сигналити. Така протестна дія, за задумом організаторів, має тривати одну годину, до 10:00.

Учасники вимагатимуть встановити вартість пального на рівні травня 2018 року. Зробити це пропонують «за рахунок зменшення розміру акцизу на пальне та прив’язки акцизу до гривні замість прив’язки до євро».

«Ініціативу вже підтримали не тільки власники легкових автомобілів, а й водії маршрутних таксі і рейсових автобусів, вантажівок, фур, швидкої допомоги і поліцейські», – заявив на прес-конференції керівник «Авто Євро Сили» Олександр Чернявський, повідомляє Главком.

Місяць тому водії автомобілів на «єврономерах» перекривали центр Києва, вимагаючи знизити вартість ввезення в Україну вживаних машин. Протест організувала «Авто Євро Сила».

Нагадаємо, з початку року кількість ввезених в Україну самих лише легально зареєстрованих вживаних автівок зросла майже вдвічі. Крім цього Україною їздить велика кількість вживаних автівок на «єврономерах», тобто нерозмитнених.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 740 | Додав: adminA | Теги: рух містом, Параліч, водії, Протест, 11 жовтня, подорожчання пального | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]