Пт, 2024-03-29, 08:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:17
На зустрічі глав МЗС ЄС у Брюсселі про майбутнє України говорити не будуть - ПДД онлайн 2013
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС
Під час зустрічі глав МЗС 27 країн-членів ЄС у Брюсселі в понеділок, 19 листопада, рішення про подальшу долю Угоди про асоціацію та політики щодо України не буде.

За інформацією видання "Дзеркало тижня. Україна", його прийняття переноситься на невизначений термін.

Глави МЗС країн Євросоюзу на зібранні в понеділок повинні обговорити ситуацію в Україні після парламентських виборів. Цей пункт значиться в порядку денному зібрання міністрів ЄС.

Також у суботу, 17 листопада, стало відомо, що на цьому ж зібранні глави МЗС країн Євросоюзу обговорять ситуацію з ескалацією напруженості на Близькому Сході. Очікується, що за підсумками обговорення буде прийнято заяву.

6 листопада комітет із закордонних справ Європарламенту заслухав звіт по Україні глави місії спостерігачів ЄП на виборах.

До цього Європарламент заявив про стурбованість непрозорістю фінансування партій в Україні та відзначив відсутність рівних умов для агітації. Президент ЄП Мартін Шульц заявив, що ЄС необхідно зберегти своє критичне ставлення до України, але допомогти їй продовжити проводити необхідні реформи.

Раніше член делегації Європарламенту Йоахим Целлер побачив, що в Україні намітився крен у бік авторитаризму, і у рейтингу країн-кандидатів на членство в ЄС країна опустилася на третє місце.

Раніше за результатами наради представників ОБСЄ, Єврокомісії та ПАРЄ за зачиненими дверима, яке відбулося 5 листопада у Варшаві, стало відомо, що саміт Україна-ЄС відкладається на невизначений час.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 1000 | Додав: adminA | Теги: зустрічі глав МЗС ЄС у Брюсселі, України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]