Пт, 2024-04-19, 14:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:14
На зустрічі з Коньковим українські ультрас висунули вимоги до ФФУ
Інші останні Спортивні новини
У вівторок, 11 березня, у стінах Будинку футболу президент Федерації футболу України Анатолій Коньков провів зустріч з представниками ультрас України.

Представники ультрас розповіли про свої вимоги, а також про те, що їм не подобається та висловили своє бачення деяких проблем в українському футболі.

Президент ФФУ Анатолій Коньков в свою чергу вислухав, та з розумінням поставився до них. Також очільник ФФУ запросив представників ультрас на розширене засідання Виконавчого комітету ФФУ, що відбудеться у найближчий четвер.

У ході засідання вони матимуть змогу висловити свою позицію та безпосередньо донести її до всіх членів Виконкому. Наводимо питання з листа до президента ФФУ від ультрас:

1) участь у виборі міст для проведення матчів збірної України;
2) обговорення схеми реалізації квитків на матчі збірних команд України;
3) відсторонення УФІ від участі в організації матчів збірних команд України;
4) заборона реклами алкогольних напоїв;
5) прозорість у розподіленні коштів від штрафів, які накладає КДК ФФУ на клуби, що повинні йти на розвиток дитячо-юнацького футболу та повний контроль за виконанням цього рішення;
6) можливість колективного членства у ФФУ.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 932 | Додав: adminA | Теги: зустрічі, вимоги до ФФУ, Українські ультрас, Коньковим | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]