Чт, 2024-03-28, 15:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:09
Над сайтом Януковича хакери знущаються ще досі
Інші останні Політичні новини

Станом на 15.00 тривали атаки на офіційне інтернет-представництво президента України, повідомили у прес-службі Держспецзв’язку. При цьому джерела та способи атак постійно змінюються, зазначається у повідомленні.

Інтенсивність запитів, спрямованих на відмову роботи інтернет-представництва президента України, у порівнянні з 2 лютого, дещо знизилась і становить близько 70 тисяч запитів у секунду. Проте система захисту забезпечує надійну та безперебійну роботу серверів веб-ресурсу президента України, констатують у Держспецзв’язку, передає УНІАН.
Зазначимо, що 31 січня міліція припинила діяльність веб-ресурсу ЕХ.ua і порушила справу за порушення прав інтелектуальної власності. За повідомленням МВС, було вилучено 200 серверів із загальним обсягом нелегального контенту більш як 6000 терабайт.
На закриття найбільшого українського файлообмінника інтернет-громадськість відреагувала негайно. У той же день через DDoS-атаки перестав працювати офіційний сайт МВС, який урядові фахівці не можуть "підняти" досі. Пізніше в результаті атак перестали працювати офіційні сайти президента, Верховної Ради, Кабміну, СБУ, Нацбанку, а також Партії регіонів. Зі змінним успіхом роботу цих сайтів відновили. "Регіонали" відреагували на хакерські атаки скаргами в СБУ і Генпрокуратуру.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1028 | Додав: nowyny | Теги: янукович, сайт, Хакери | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]