Ср, 2024-04-24, 06:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:39
Надалі блокують Раду та вислали допомогу Тимошенко "бютівці"
Інші останні Політичні новини

Народні депутати від опозиції блокують входи до зали Верховної Ради, вимагаючи розслідування інциденту з побиттям екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ посилаючись на народного депутата від БЮТ Віктора Уколова.

Станом на 8.00 в парламенті перебувають близько 20 депутатів від БЮТ, "Фронту Змін" та "Народної самооборони".

"Заблоковано двері в залу Верховної Ради. На трибуні висить плакат з написом "Янукович, не вбивай Юлю!". Поки ми не дозволимо, Рада не зможе розпочати свою роботу", - наголосив депутат.

За словами "бютівця", опозиція вимагає розслідування інциденту з екс-прем'єром, про який стало відомо вчора. "Ми вимагаємо, щоб генеральний прокурор, глава пенітенціарної служби, начальник Качанівської колонії прибули в парламент для того, щоб з'ясувати, хто буде відповідати за інцидент з побиттям Юлії Тимошенко". "Результати побиття зафіксовано наглядовою прокуратурою", - додав депутат.

Він також повідомив, що сьогодні в Качанівську колонію вилетіли опозиційні депутати-медики, а також лідер фракції БЮТ Андрій Кожем'якін як захисник. Вони вимагатимуть зустрічі з Тимошенко.

Як повідомлялося, вчора, 24 квітня, народні депутати фракції БЮТ заблокували Верховну Раду після повідомлення про те, що Юлію Тимошенко побили в Качанівській колонії при транспортуванні в лікарню, і про те, що Леді Ю. на знак протесту оголосила голодування.

Нардепи вимагають зустрічі депутатів-лікарів з Юлією Тимошенко.

А пізніше в ЗМІ з'явилося відео, на якому нібито Юлія Тимошенко вільно пересувається по камері Лук'янівського СІЗО, на що в БЮТ заявили, що відео є фальшивкою.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 961 | Додав: adminA | Теги: допомогу Тимошенко, блокують Раду | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]