Чт, 2024-04-18, 23:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 99 100 101 102 103 ... 155 156 »

 

За добу бойовики 44 рази обстріляли сили АТО, загинуло троє мирних громадян і один військовослужбовець, ще троє військових були поранені. Про це сьогодні повідомив речник АТО Андрій Лисенко на брифінгу в Києві.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-02-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Протягом сьогоднішнього дня незаконні збройні формування вчергове порушували Мінські домовленості, найбільша активність противника спостерігалась на донецькому напрямку.


 

Президент України Петро Порошенко заявив про звільнення 139 українських військовослужбовців з полону бойовиків ввечері 21 лютого. "Щойно звільнили 139 українських вояків", - написав Порошенко.


 

Ситуація в зоні АТО все ще напружена, російсько-терористичні війська не припиняють активно обстрілювати позицій українських військ. На основних операційних напрямках відбувається перегрупування формувань російсько-терористичних військ.


 

Військово-морські сили України проводять навчання в Чорному морі та на території Одеської області. Про це повідомляє прес-центр Командування ВМС Збройних Сил України.


 

Збройні сили України проводять планове організоване відведення підрозділів з Дебальцевого (Донецька обл.) і станом на зараз вже виведено 80% підрозділів, заявляє президент України Петро Порошенко.


 

Переговори із США щодо надання Україні озброєння активно ведуться. Міністерство оборони вже склало і передало американській стороні список необхідної військової техніки, заявив радник президента України Юрій Бірюков.


 

В Адміністрації президента України заявляють, що бойовики намагаються оточити Дебальцеве (Донецька обл.) і таким чином порушити процес виконання Мінських домовленостей.


 

Із середини неділі, 15 лютого, Із середини неділі, 15 лютого, бойовики намагалися поновити наступальні дії, а українські військові відкривають вогонь винятково у відповідь.


 

В составе конвоя были 7 джипов, 1 БТР-80, 12 бронированных автобусов с затемненными стеклами, 6 крытых «Уралов» и открытого пикапа с крупнокалиберным пулеметом в кузове.


 

Згідно з мінськими угодами, з 00:00 15 лютого у зоні АТО по всій лінії зіткнення діє режим повного припинення вогню. Відповідний наказ усім силовим структурам, задіяним у АТО, віддав президент Петро Порошенко.


 

В сети появилось видео, свидетельствующее о взимании бронетехники российской стороной со стороны Крыма к административным границам с Украиной.


 

Президент Украины Петр Порошенко заявляет, что если в Украине не будет установлен мир, то по всей стране будет введено военное положение. "В первую очередь, полагаясь на самих себя, будем координировать наши действия с нашими партнерами и друзьями", – сказал он.


 

Если в ночь на воскресенье, 15 февраля, не будет двустороннего прекращения огня на востоке, Украина будет призывать созвать чрезвычайную встречу Европейского Совета.


 

На тлі переговорів у Мінську формування російсько-терористичних військ на Донбасі не припиняли спроб вести наступальні дії в районі Дебальцево. Відзначається різке зростання кількості регулярних російських військ в даному районі