Пт, 2024-04-26, 00:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 114 115 116 117 118 ... 155 156 »

 

 

Передовую, расположенную за 10 километров от Луганска, террористы ежедневно обстреливают по пять раз в сутки.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-07-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Кабінет міністрів України виділив Міністерству оборони та Державній прикордонній службі України 296 млн 100,3 гривень для виплати грошового забезпечення військовослужбовцям.


 

В неділю ввечері тривали активні бойові зіткнення в районах міст Лисичанськ, Рубіжне, Сєвєродонецьк і в передмістях Луганська, в ході яких бойовики зазнали великих втрат.


 

Большинство из убитых – граждане Российской Федерации. Началось внутреннее вооруженное сопротивление международным террористам.


 

Соответствующие указания после заседания СНБО получили облвоенкомиссариаты и госадминистрации.


 

19 липня в Міноборони повідомили, що українські військові закріпилися на найвирішальніших позиціях на південно-східних околицях Луганська.
 


 

Світ повинен зрозуміти, що це – глобальна війна ядерної держави-терориста, на чолі з терористом № 1, проти світової системи безпеки.


 

Українські силовики заблокували транспортний вузол, який використовували терористи для постачання зброї та боєприпасів з Росії.


 

 

Армія України продовжує звільнення населених пунктів Донецької та Луганської областей від угруповань проросійських бойовиків.


 

Рада національної безпеки та оборони України надала докази, що 16 липня російський винищувач МіГ-29 підбив український Су-25.


 

 

Совет Безопасности ООН намерен собраться на чрезвычайную встречу для обсуждения событий в Украине.


 

Возле поселка Изварино Луганской области замечено военнослужащих в форме Вооруженных сил России без знаков распознавания.


 

 

Про це розповів козак четвертої сотні Самооборони Майдану Михайло Гаврилюк.


 

 

Українська бронетехніка з'явилася поблизу Бердянська. Зараз важка техніка закріпилася за кілька кілометрів од приморського міста.