Чт, 2024-03-28, 12:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 127 128 129 130 131 ... 155 156 »



На счета Минобороны в рамках акции "Поддержи Украинскую армию" уже поступило почти 9,9 млн гривен.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-03-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Верховная Рада утвердила указ о введении в стране частичной мобилизации, о которой говорили уже несколько недель. Пошли слухи, что в Украине, по сути, введено военное положение. Но это вовсе не так.


Досудове розслідування встановило, що Поклонська погодилася на незаконну пропозицію очолити прокуратуру Автономної Республіки Крим та незаконно приступила до виконання службових обов'язків.




Члены сотни Самообороны стоят возле Верховной Рады с оружием и с закрытыми лицами.



Незважаючи на дощ і сильний вітер 16 березня 2014 року кілька тисяч християн зібралися на столичному Майдані Незалежності для молитви за мир, єдність, цілісність та суверенітет України.



Відомі зірки Грузії зняли кліп на підтримку України «We are Ukrainians, no matter who we are».






Украинские военнослужащие не уйдут из Крыма, независимо от того, какими будут результаты так называемого "референдума".




Лондон также предлагает обсудить проект резолюции по Украине, заблокированный 15 марта Россией на заседании Совета безопасности ООН.



Крымские татары, в отношении которых коммунистический режим СССР в середине ХХ века совершил геноцид, рискуют пережить новую трагедию.



До служби у резерві Національної гвардії України запрошуються військовозобов’язані рядового, сержантського, старшинського та офіцерського складу, придатні до військової служби за станом здоров’я.




Глава Люстрационного комитета Егор Соболев  и руководитель Антикорупционного бюро Татьяна Черновол начнут свою роботу со столицы.




ООН немедленно направляет мониторинговую команду в Украину для помощи по установлению фактов предполагаемого нарушения прав человека, в т.ч. в Крыму.




Пограничники в Донецкой области задержали российского экстремиста и журналиста. Об этом сообщает пресс-служба Донецкого пограничного отряда.




Люди приходят с вещами на главную площадь страны, чтобы вступить в ряды Национальной гвардии.


Кожен український солдат, чи сержант, всі вони контрактники, офіцер вірний присязі українського народу. Я складав її ще у 1995 році і буду її виконувати до кінця. Я син України і жоден агресор на коліна мене не покладе.