Пт, 2024-03-29, 02:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 129 130 131 132 133 ... 155 156 »



Жители Севастополя вышли на митинг в поддержку целостности Украины, протестуя против российской агрессии.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-03-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Колона з кількома десятками БТРів і вантажівками проїхала по вулиці у напрямку виїзду зі Львова у суботу, 8 березня.



Ошибки были и, увы, будут. Важно создать механизм их быстрого исправления.




В субботу, 8 марта, в Крыму состоялась Всекрымская акция, инициаторами которой стали жители Крыма.


Количество россиян, которые пытались попасть в ЕС, в этом году выросло в 3 раза", — говорится в сообщении пресс-службы Госпогранслужбы Украины.


09.00. Отдел пограничной службы "Щелкино" взят штурмом российскими военнослужащими, захвачены арсеналы с оружием, изгнаны вместе с семьями из мест постоянной дислокации служащие пограничных войск ВС Украины.


Россияне до сих пор блокируют отдельные батальоны морской пехоты в Керчи и Перевальном, блок-пост батальона морской пехоты в Феодосии и Штаб командования Военно-Морских сил Украины в Севастополе.




З початку проведення спецоперації "Кордон" в Україну з території Російської Федерації не пропустили більше 1,5 тис. чоловік.




13:30. Президент Франції Франсуа Олланд вважає, що Європейський Союз має чинити на Росію потужний тиск, аби змусити її піти на політичне врегулювання кризи у відносинах з Україною.



Військові з Польщі братимуть участь у місії ОБСЄ. Організація безпеки та співпраці у Європі висилає місію військових оглядачів. У ній братимуть участь представники 15-ти країн, у тому числі – два польські офіцери.


За минувшие сутки  в рамках проведения операции «Граница» на украинско - российском участке границы задержаны 540 граждан, которые могли участвовать в мероприятиях экстремистского характера на территории Украины.




Юлія Тимошенко виступає за виведення Чорноморського флоту Росії з України.


Дружина президента США Мішель Обама 4 березня нагородила українську співачку Руслану (Руслану Лижичко) премією International Women of Courage, яка щорічно вручається Держдепартаментом США за відвагу десяти жінкам з усього світу.




12:45. Повернення флагмана Військово- морських сил України фрегата "Гетьман Сагайдачний" в Чорне море очікується сьогодні ввечері.