Чт, 2024-03-28, 16:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 88 89 90 91 92 ... 155 156 »

 

Минула доба позначилася безпрецедентно високою кількістю фактів порушення режиму тиші з боку окупантів – їх було понад 100. Такої кількості збройних провокацій противника не фіксувалося більш як місяць.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-07-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Протягом минулої ночі в зоні антитерористичної операції противник продовжував порушувати режим тиші із використанням забороненого озброєння практично уздовж усієї лінії розмежування.


 

Обстановка в зоні проведення АТО залишається складною, бойовики не припиняють обстрілювати позиції українських військових з важкого озброєння. Про це заявив речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.


 

Минула доба відзначилася активністю російсько-терористичних військ. Як повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook, протягом минулої доби зафіксовано понад 80 обстрілів позицій сил АТО.


 

Протягом минулої доби, 27 липня, російсько-терористичні війська здійснили 82 обстріли сил АТО та 5 мирних населених пунктів. Про це повідомляє прес-центр АТО.


 

Ситуація на сході України загострилася - 26 липня бойовики здійснили 86 обстрілів позицій сил АТО і мирних населених пунктів. Біль ніж 50 з них вчинено з 18.00 до опівночі.


 

О 6:44 ранку в неділю 26 липня 2015 року по позиціях сил АТО в Широкиному був відкритий вогонь зі стрілецької зброї. Про це заявив прес-офіцер сектора "М" Ярослав Чепурний.


 

У зоні АТО минула доба - без втрат, трьох бійців ЗСУ було поранено. Про це на брифінгу сьогодні, 26 липня, заявив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

Ситуація в зоні проведення АТО залишається стабільно напруженою, протягом минулої доби, 23 липня, проросійські бандформування здійснили 78 обстрілів позицій наших захисників, з них – 35 у період з 18-ї по 24-ту годину.


 

 

22 липня бойовики здійснили 86 обстрілів позицій сил АТО і двічі били по мирних населених пунктах. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.


 

Тенденцією останніх днів залишається посилення концентрації живої сили та важкої військової техніки противника на ключових ділянках фронту – йдеться, перш за все, про Вуглегірськ, північну частину Горлівки і західні райони Донецька.


 

Протягом 20 липня позиції сил АТО понад 60 разів обстріляли російсько-терористичні війська, 11 разів застосували 152- та 122-мм артилерію, 19 разів - 120-мм міномети, тричі – танки.


 

 

Ситуація на сході України залишається стабільно неспокійною, російсько-терористичні війська продовжують обстріли позицій сил АТО.


 

 

Протягом дня російсько-терористичні війська обстріляли позиції сил АТО зі 122-мм гаубиць та 120-мм мінометів. Про це повідомляє прес-центр АТО.


 

За добу, що минула, у зоні АТО загинув один військовослужбовець, ще 5 бійців дістали поранень. Про це на брифінгу сьогодні, 18 липня, повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко.