Чт, 2024-04-25, 07:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 92 93 94 95 96 ... 155 156 »

 

У Генштабі ЗСУ передбачають варіант переходу від уповільненого конфлікту до широкомасштабної агресії з боку проросійських бойовиків, і готові до адекватного реагування. Про це заявив начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Глава Держслужби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін заявив, що немає необхідності гасити невелике загоряння біля ємності 900 куб. м. з бензином, де відбувається витік палива. Про це він написав на сторінці в Фейсбуці.


 

На нефтебазе "БРСМ-нафта" под Васильковом продолжает гореть резервуар с бензином. Об этом сообщила пресс-служба Государственной службы Украины по чрезвычайным ситуациям в воскресенье утром, 14 июня.


 

За минулу добу в результаті обстрілів, провокацій і зіткнень загинули 6 українських військових, ще 14 отримали поранення. Про це на брифінгу 13 червня повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Бойовики зосередили артилерійські знаряддя і танки практично на лінії зіткнення. Про це сьогодні, 12 червня, на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.


 

На нафтобазі "БРСМ-Нафта" у Васильківському районі Київської області співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій завершили пінну атаку одного з резервуарів, зараз відбувається ротація особового складу.


 

На нафтобазі "БРСМ-Нафта" у Васильківському районі Київської області стався вибух ще двох ємностей з паливом. Про це сьогодні вранці, 11 червня, заявив голова Держслужби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін.


 

Минула ніч у зоні проведення АТО знову була неспокійною. Як повідомляє прес-центр АТО у Facebook, терористи 35 разів обстрілювали позиції українських військ вздовж усієї лінії розмежування.


 

Рятувальники проводять пінну атаку для ліквідації пожежі на нафтобазі "БРСМ-Нафта" у Васильківському районі Київської області. Про це сьогодні, 10 червня, повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.


 

На нафтобазі "БРСМ-Нафта" розташованій поблизу Києва, в смт. Глеваха Васильківського району Київської області повністю вигоріли вже 4 ємності з нафтопродуктами. Про це сьогодні вранці, 10 червня, на своїй сторінці в Twitter повідомив глава МВС Арсен Аваков.


 

Пожежа триває з учорашнього вечора. Станом на 7 годину ранку 9 червня вогнем охоплено вже 8 резервуарів з паливом ємністю 900 куб. м. та декілька невеликих ємностей (раніше повідомлялося про 4 резервуари). Про це інформує Державна служба з надзвичайних ситуацій.


 

Упродовж минулої доби внаслідок бойових дій вісім українських військовослужбовців дістали поранення, жоден не загинув. Про це  7 червня поінформував на брифінгу речник Адміністрації Президента з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

У Маріуполі на Піщаному пляжі сьогодні, 7 червня, близько 14:00 прямо на очах відпочиваючих вибухнув і затонув катер прикордонників. Про це повідомляє видання 0629 з посиланням на очевидців події.


 

По состоянию на 18 часов 6 июня ситуация в зоне боевых действий остается напряженной. Враг продолжает нарушать Минские договоренности, применяя тяжелое вооружение, сообщает пресс-центр АТО.


 

Бойовики на Донбасі в ніч з п'ятниці на суботу, 6 червня, більше 30 разів обстріляли позиції українських військових, використовуючи артилерію, повідомляє прес-центр АТО.