Чт, 2024-03-28, 21:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 93 94 95 96 97 ... 155 156 »

 

"Зламавши свої зуби під Мар’їнкою, бойовики у подальшому спромоглися лише на підлі обстріли у темну пору доби. На Маріупольському напрямку з артилерії, мінометів, гранатометів та стрілецької зброї обстріляли Широкине".

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Близько 4-ї ранку середи 3 червня бойовики почали широкомасштабний наступ в районі Мар'їнки із застосуванням танків і самохідних артилерійських установок "Гвоздика", через що Збройні сили України змушені були повернути з тилу відведену артилерію.


 

Протягом минулої доби російсько-терористичні війська на Донбасі вели обстріли позицій сил АТО і цивільних об'єктів по всіх напрямках - в денний час зосередивши вогонь на Приморському напрямку і на півночі Луганської області, а починаючи з вечора вчорашнього дня - на Донецькому напрямку.


 

На Маріупольському напрямку 1 червня цілий день тривали жорстокі бої у Широкиному. Противник вів вогонь з широкого спектру озброєнь, зокрема 120-мм мінометів, 122-мм гармат та танків. Зафіксовано роботу ворожих снайперів.


 

Практику блокади окупованих територій Луганської області має бути поширено на частину непідконтрольної Україні Донецької області. Про це заявив керівник фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко з трибуни парламенту.


 

Упродовж минулих діб (1-2 червня) в зоні протистояння на Донбасі в денний час відзначалося зниження активності російсько-терористичних військ, у вечірній і нічний час кількість обстрілів позицій українських військ різко зросла.


 

31 мая с 6:00 и до 18:00 боевики осуществляли обстрелы украинских военных на Луганском, Артемовском, Донецком и Мариупольском направлениях, сообщается на странице пресс-центра АТО в Facebook. Счастье, что на Луганщине, террористы обстреляли из стрелкового оружия.


 

У суботу, 30 травня, з 06.00 до 18.00 ситуація на Донбасі продовжувала залишатися напруженою, оскільки постріли звучали на Луганському, Донецькому і Маріупольському напрямках, інформує прес-центр АТО.


 

Медичні служби Міністерства оборони України та лікарі створюють новий вид аптечок для бійців за стандартами НАТО. Про це сьогодні, 29 травня, на брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Готовність першої і другої ліній фортифікаційних споруд у Донецькій та Луганській областях становить близько 90%. Таких результатів вдалось досягти завдяки злагодженій співпраці та єднанню зусиль спеціалістів з усієї країни.


 

За минулу добу російсько-терористичні війська на Донбасі проводили обстріли в основному зі стрілецької зброї, гранатометів, 82-х і 120-ти міліметрових мінометів, також зафіксовані випадки застосування озброєння бронетехніки та артилерійських систем.


 

Залогом предотвращения взрывов является неуклонное соблюдение правил безопасности, а также бдительность и ответственность людей. Под взрывоопасными следует понимать любые устройства, средства, подозрительные предметы.


 

Авдіївський коксохімічний завод (АКХЗ), що входить до групи "Метінвест", у суботу, 23 травня, знову піддався потужному обстрілу, в результаті чого було зупинено виробництво. За неділю на території заводу розірвалося понад 40 російських снарядів.


 

Найбільш складною у зоні АТО залишається ситуація на донецькому напрямку. Про це сьогодні, 22 травня, на щоденному брифінгу повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.


 

Бойовики демонструють дедалі більшу агресивність – за інформацією Спільного центру з координації та контролю, уночі проти 19 травня селище Піски було однією з найгарячіших точок конфлікту.