Пт, 2024-04-19, 20:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 95 96 97 98 99 ... 155 156 »

 

У ніч з п'ятниці на суботу, з 8 на 9 травня, бойовики обстрілювали позиції українських військових і мирні населені пункти з великокаліберної артилерії і мінометів, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Фейсбуці в суботу, 9 травня, вранці.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-05-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Ситуація в зоні проведення АТО залишається складною. Противник активно проводить заходи з нарощування бойових спроможностей існуючих підрозділів т.зв. "ЗС Новоросії".


 

6 мая с 18.00 незаконные вооруженные формирования 11 раз нарушили режим тишины. Как и в предыдущие дни, противник вел интенсивные обстрелы позиций украинских войск из минометов 120 и 82 миллиметров.


 

Упродовж минулої доби в зоні АТО загинули 5 військових, ще 12 отримали поранення. Про це під час брифінгу повідомив речник АТО, полковник Андрій Лисенко. Полковник уточнив, що найбільших втрат військові зазнали поблизу Авдіївки, де бронетранспортер ЗСУ підірвався на фугасі.


 

Увечері, 4 травня, ситуація у зоні проведення Антитерористичної операції залишалася напруженою. З 18 години до опівночі російсько-терористичні війська 27 разів порушили режим тиші. Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.


 

"У зв'язку з проведенням планової ротації і виведенням частини сил полку "Азов", батальйон "Донбас" увів додаткові підрозділи в селищі Широкиному і повністю контролює всі позиції. Ворог не пройде", - сказано в повідомленні.


 

Сьогодні, 2 травня, після 16-ї години селище Новотошківка Попаснянського району зазнало обстрілу з танків та мінометів. Про це повідомляє прес-служба голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

 

    

 


 

За минувшие сутки в зоне проведения АТО погибли двое украинских военнослужащих, еще двое получили ранения, сообщил спикер администрации президента Украины по вопросам АТО Андрей Лысенко.


 

Фронт займання в районі Чорнобильської зони оточений і зупинений, гасіння пожежі триває. Про це сьогодні, 29 квітня, йдеться в щоденному зведенні Держслужби з надзвичайних ситуацій.


 

Кількість озброєних провокацій з боку бойовиків в зоні АТО збільшується, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

Сьогодні, 26 квітня, річниця світової трагедії - аварії на Чорнобильській АЕС. Вибух на четвертому блоці стався цього дня 1986 року. В той день потужність радіоактивного викиду дорівнювала 300 Хіросімам.


 

За минувшие сутки в зоне АТО погиб один украинский военный, двое получили ранения. Об этом сегодня, 25 апреля, на брифинге в Киеве сообщил спикер Администрации президента по вопросам АТО Андрей Лысенко.


 

Вздовж кордону з Україною Росія розмістила понад 55 тис. своїх військових. Про це йдеться у коментарі заступника керівника АТО на території Донецької та Луганської областей полковника Сергія Галушко.


 

Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують активні обстріли позицій українських військ, використовуючи стрілецьке озброєння, автоматичні і станкові гранатомети, важкі артилерійські системи калібру 122-мм, 120-мм міномети.


 

В преддверии майских праздников в Одессе усиливают меры безопасности. Так, спикер облУВД Алла Марченко сообщила, что накануне маевки милиция усилила патрулирование, чтобы не допустить раскачивания ситуации в городе и массовых беспорядков.