Чт, 2024-03-28, 12:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:15
Найбагатших музикантів Британії назвав Sunday Times
Інші останні Новини світу
Рейтинг найбагатших музикантів Великобританії за версією видання Sunday Times в 25-й раз очолив один із засновників легендарної британської групи Beatles сер Пол Маккартні, повідомляє РИА "Новости".

Статок Маккартні разом з дружиною, спадкоємицею американської транспортної компанії Ненсі Шевел оцінюється у 680 мільйонів фунтів (більше 1 мільярда доларів).

Вперше Sunday Times назвала його найзаможнішим британським музикантом ще у 1989 році. Тоді статок Маккартні оцінювався у 80 мільйонів фунтів (близько 120 мільйонів доларів).

Композитор і автор популярних мюзиклів Ендрю Ллойд Вебер зайняв другу строчку рейтингу зі статком у 620 мільйонів фунтів (більше 950 мільйонів доларів).

Трійку мільйонерів замикають учасники групи U2. Їхній капітал оцінюється у 520 мільйонів фунтів (майже 800 мільйонів доларів). До десятки також увійшли Стінг, Мік Джаггер і Елтон Джон.

Рейтинг молодих заможних музикантів до 30 років очолила співачка Адель, що виконала головну пісню фільму "007: Координати "Скайфолл" про Джеймса Бонда. Її майно оцінюється у 30 мільйонів фунтів (46 мільйонів доларів).

Повна версія списку найбагатших людей Великобританії буде опублікована 21 квітня. Sunday Times видає щорічний список з тисячі найбагатших людей Великобританії і Ірландії, куди традиційно, окрім корінних британців та ірландців, входять іноземці, що живуть або мають бізнес у цих країнах.

Зазначимо, у 2009 році у списку найбагатших діячів музичної індустрії також опинився Пол МакКартні, що розмістився на п'ятому місці з 475 мільйонами фунтів (більше 700 мільйонів доларів).


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 979 | Додав: adminA | Теги: найбагатші музиканти Британії, Sunday Times | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]