Пт, 2024-03-29, 04:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:45
Найбільш «гарячі» напрямки на Донбасі у штабі назвали
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу бойовики 38 раз порушували режим припинення вогню, з них 9 разів застосовували заборонену Мінськими домовленостями зброю. В результаті бойових дій поранені шестеро військових.

Про це повідомляється в зведенні штабу ООС, пише Слово і Діло.

Найбільш напружена ситуація була в Луганській області, де активні бойові дії тривали в районах населених пунктів Кримське і Новотошківське, констатували в штабі.

Повідомляється, що поряд зі стрілецькою зброєю і гранатометами, противник під прикриттям 120 мм і 82 мм мінометів намагався витіснити підрозділи ЗСУ зі своїх вогневих позицій і поліпшити своє тактичне положення.

«Підрозділи Об'єднаних сил надійно утримували рубежі, всі спроби противника просунутися вглиб нашої оборони залишилися нереалізованими. В ході боїв за населений пункт Кримське троє наших захисників отримали поранення», - йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку в районах населених пунктів Водяне і Широкино активні бойові дії почалися близько 18:00. Протягом майже двох годин противник вів вогонь з мінометів 120 калібру. В ході обстрілу один військовослужбовець отримав поранення.

Снайперський вогонь противник вів в районі населеного пункту Красногорівка. Контрснайперськими заходами загроза була швидко ліквідована.

У Держдепі в черговий раз закликають Росію вивести свої війська з Донбасу.

Тим часом, Червоний Хрест відправив гуманітарну допомогу жителям Донбасу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 786 | Додав: adminA | Теги: Донбас, штаб, «гарячі» напрямки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]