Пт, 2024-03-29, 00:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:42
Найближчим часом Гройсман пообіцяв представити нову систему охорони здоров'я
Інші останні Економічні новини

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман у традиційному своєму відеозверненні розповів про плани уряду на найближчий тиждень.

"У першу чергу хочу привітати журналістів і побажати вам успіхів. Спасибі за те, що ви кожен день відстоюєте свободу слова", - почав прем'єр.

"Хочу подякувати парламент за прийняття закону "Про ліки". Ми переходимо до другого етапу, вже у нас в уряді, в парламенті є певні напрацювання по системі охорони здоров'я. Найближчим часом ми представимо ту систему, яка може бути адекватна сьогоднішнім вимогам. Зараз головний пріоритет - змінити саму систему охорони здоров'я", - додав Гройсман.

"На цьому тижні відбудеться Нацрада реформ. Уряд представить свої напрацювання в питанні енергоефективності. Я думаю, що ні для кого не секрет, що сьогодні Україна має величезний потенціал щодо економії енергоресурсів, і ми ці напрацювання на Раді реформ презентуємо і йтимемо агресивною енергоефективністю в нашій країні для того, щоб менше споживати і бути конкурентними в цьому конкурентному світі", - заявив прем'єр.

"Ще один важливий пріоритет - це ремонт доріг. Минулого тижня було прийнято рішення і змінено керівництво Укравтодору. Не буду приховувати, я не задоволений темпами і якістю робіт, які ведуться сьогодні в дорожньому господарстві. Зміни в керівництві покликані в першу чергу відродити український Автодор. Крім того, потрібно підвищити безпеку на дорозі - це теж один з головних пріоритетів", - зазначив прем'єр.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 808 | Додав: adminA | Теги: Гройсман, нова система охорони здоров'я | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]