Пт, 2024-03-29, 17:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:29
Найгарячіше у секторі "М" - бойовики гатять із зенітних установок, танків і СПГ
Інші останні Надзвичайні новини

Доба в АТО: російські окупанти ведуть вогонь з мінометів і артилерії.

В районі проведення АТО ситуація стабілізувалась, кількість обстрілів позицій ЗС України зменшилась. За добу зафіксовано 50 випадків відкриття вогню.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

26 обстрілів здійснено на Маріупольському напрямку, де по позиціях у районі Водяного протягом дня російські окупанти вели вогонь з кулеметів великого калібру, гранатометів, зенітної установки, а близько 18.00 двічі долучили ще і артилерію калібру 122.

Поруч Павлополя, Широкиного та Гнутового обстріли велись з великокаліберних кулеметів, Лебединського з гранатометів, а поблизу Мар’їнки та Красногорівки - з мінометів.

На Донецькому напрямку по позиціях в районі Авдіївки ворог вів вогонь з гранатометів та кулеметів, а близько 15.00 здійснив обстріл з танку. Неподалік Невельського ворог обстріляв наші укріплення з мінометів калібру 120, а в районі Зайцевого, Луганського та Кам’янки - з гранатометів різних систем та кулеметів.

На Луганському напрямку неподалік Новозванівки російські найманці двічі обстріляли позиції з мінометів калібру 120. Неподалік Станиці Луганської вівся вогонь з гранатометів, а Новоолександрівки - з гранатометів різних систем.

Бойовики гатять із зенітних установок, танків і СПГ- найгарячіше у секторі "М"
19.03.2017 18:12 4409

У неділю, 19 березня, найактивніші обстріли бойовики вели на Маріупольському напрямку, на нього припадає 12 випадків відкриття вогню з 19 обстрілів, зафіксованих по всій лінії зіткнення. З початку доби двоє бійців поранено.

Про це повідомляє прес-центру штабу АТО станом на 17.00.

"З початком доби кількість обстрілів позицій ЗС України дещо зменшилась, але разом з тим зафіксовано 19 випадків відкриття вогню. Найбільше обстрілів - 12 - зафіксовано на Маріупольському напрямку, де по позиціях у районі Водяного протягом дня російські окупанти вели вогонь з кулеметів великого калібру, гранатометів, стрілецької зброї та зенітної установки ЗУ – 23-2. Поруч Павлополя, Широкиного та Гнутового обстріли велись з великокаліберних кулеметів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на Донецькому напрямку по захисниках Авдіївки ворог вів вогонь з гранатометів та кулеметів, а близько 15.00 вів обстріл танк та випустив 7 снарядів. При цьому один снаряд потрапив в приватний сектор та був зруйнований будинок.

В районі Луганського активно діяв снайпер, також позиції обстрілювали автоматичні гранатомети та великокаліберні кулемети.

На Луганщині неподалік Новоолександрівки та Новозванівки російські найманці вели вогонь з СПГ, гранатометів різних систем та кулеметів.

"З початком доби поранено двох українських захисників", - зазначає прес-центр штабу АТО.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 711 | Додав: adminA | Теги: СПГ, бойовики, танки, зенітні установки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]