Сб, 2024-04-20, 03:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:34
Найкращого гітариста всіх часів назвав Guitar World
Інші останні Новини світу
Засновник легендарної групи "Van Halen" Едді Ван Хален очолив список найкращих гітаристів усіх часів, складений за підсумками голосування читачів авторитетного профільного видання Guitar World.

Едді Ван Хален, чия група, заснована в 1972 році, яка випустила в лютому цього року свій 12-й студійний альбом "A Different Kind Of Truth", обійшов Джимі Хендрікса (Jimi Hendrix), Джиммі Пейджа (Jimmy Page), Джо Сатріані (Joe Satriani) та інших віртуозів гітари.

Друге місце в рейтингу здобув гітарист Queen Браян Мей (Brian May), на третьому опинився Алекс Лайфсон з групи Rush. За ними розмістилися Джимі Хендрікс і Джо Сатріані, а десятку найкращих замкнули Джиммі Пейдж, Тоні Айоммі (Black Sabbath), Стіві Рей Воен (Steve Ray Vaughan), Даймбег Даррелл (Pantera) і Стів Вай (Steve Vai).

У новий список "100 найбільших гітаристів усіх часів" також увійшли Слеш (Slash), Джордж Харрісон (George Harrison), Ерік Клептон (Eric Clapton), Кіт Річардс (Keith Richards) та інші.

Нагадаємо, британське музичне видання Q Magazine публікувало новий рейтинг найкращих гітарних соло "всіх часів та народів".

Цікаво, що гітару, яку Джіммі Хендрікс колись пробував було спалити після свого концерту в Лондоні, продали з аукціону у вересні 2008 року за нечувані доти гроші.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1143 | Додав: adminA | Теги: гітариста всіх часів, Guitar World | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]