Вт, 2024-04-23, 10:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:05
"Найкрутіші" нації: перші - американці, останні - бельгійці
Інші останні Новини світу

"Найкрутішою" (coolest) нацією у світі визнали американців. Такими є результати опитування соціальної мережі Badoo, проведеного серед 30 тисяч людей у 15 країнах, повідомляє Радіо "Свобода".

Іспанців названо "найкрутішими" європейцями, бразильців - "найкрутішими" латиноамериканцями, а бельгійців - найменш "крутою" нацією світу.

"Америка сьогодні може похвалитися найкрутішим лідером - Бараком Обамою; найкрутішими реперами - Jay-Z і Snoop Dogg та найбільш крутими хлопцями у світі технологій - зокрема, Стівом Джобсом із Apple", - зазначив директор з маркетингу компанії Badoo Ллойд Прайс.

"Звичайно, далеко не всі американці круті. Але ж саме вони винайшли імідж "крутості", який і далі втілюють у багатьох сферах - від музики, кінофільмів та телебачення до нових технологій", - додав він.

Також до першої десятки "найкрутіших" націй потрапили італійці, французи, британці, голландці, мексиканці, аргентинці і росіяни.

Найменш "кльовими" визнано бельгійців, поляків і турків.

Нагадаємо, що "найкрутіша" нація в 2010 році визнала улюбленим актором "блакитного екрану" в США британця Х'ю Лорі, який виконує головну роль в американському телесеріалі "Доктор Хаус".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1603 | Додав: nowyny | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]