Вт, 2024-04-23, 09:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:13
Найсексуальнішу жінку року назвав Esquire
Інші останні Українці в світі
Журнал Esquire назвав Мілу Куніс найсексуальнішою жінкою планети цього року. "Я на роботі і я в реальному житті - це дві різні людини. І так буде завжди. Багато людей забувають, ким вони є насправді. В результаті вони стають такими, якими хотіли бути або якими їх хочуть бачити інші", - сказала актриса в інтерв'ю журналу.

Нагадаємо, що Куніс зустрічається з відомим актором і колишнім чоловіком Демі Мур Ештоном Катчером. Нещодавно з'явилися чутки про їхні заручини, але жодних офіційних підтверджень не було. Сім років зірка фільмів "Чорний лебідь" і "Секс по дружбі" зустрічалася з Маколеєм Калкіним ("Один вдома"), який досі переживає через розрив відносин з актрисою.

Популярність Міли Куніс набирає обертів. Навесні в широкий прокат вийшла комедія "Третій зайвий" від творця мультсеріалу "Гріффіни" - Сета Макфарлейна. Фільм став дуже вдалим - при власному бюджеті в 50 млн доларів він зібрав у світовому прокаті 434 млн доларів. До комедії актриса встигла попрацювати з Сетом Макфарлейном над створенням "Гріффінів" - вона озвучує одну з головних героїнь - Мег Гріффін.

У наступному році в прокат має вийти кілька картин за участю Міли Куніс, серед яких - "Оз: Великий і Жахливий", "Кровні зв'язки", "Найзліший чоловік в Брукліні", а також анімаційний фільм "В пекло і назад".

3 травня чоловічий журнал FHM опублікував список ста найсексуальніших жінок планети за підсумками першої половини 2012 року. За результатами голосування перше місце отримала британська співачка і актриса Туліса Контоставлос.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Українці в світі | Переглядів: 1057 | Додав: adminA | Теги: Esquire, найсексуальнішу жінку року | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]