Пт, 2024-03-29, 11:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:37
Найстрашніша з воєн почалася з нестримної брехні та мрій про світову велич- Яценюк
Інші останні Політичні новини

Україна бореться зараз не тільки за свою свободу і гідність, а й за запобігання трагедії, що вразила людство в ХХ столітті.

Про це заявив у Фейсбуці лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк в День пам'яті і примирення й День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

"Ми не забудемо, з чого і як почалася Друга світова. Ми віримо, що не тільки Україна, а й увесь світ виніс з неї уроки. Що світова солідарність зупинить агресора, який все частіше брязкає зброєю і хвалиться ядерною дубиною", - зазначив він.

За словами Яценюка, "кожна п'ядь нашої землі і саме наше сьогодення викуплені до життя страшною ціною".

"Пам'ять про вісім з половиною мільйонів синів і дочок України, які полягли на фронтах, були замучені і закатовані на окупованих територіях - одна з найбільш героїчних і скорботних сторінок світової історії. Ця пам'ять - священна. Ми не дозволимо зруйнувати її", - підкреслив він.

"Ми не забули, що найстрашніша з воєн в світовій історії почалася з кампанії нестримної брехні, з мрій про світову велич, з наруги над міжнародним правом, з територіальних захоплень", - додав Яценюк.

Політик підкреслив, що Україна, яка бореться зараз проти російського вторгнення, "б'ється не тільки за свою свободу і гідність, а й за запобігання трагедії, яка вразила людство в ХХ столітті, за мир, справедливість, за фундаментальні людські права".

Нагадаємо, з того часу, як 14 квітня Верховна Рада відправила у відставку прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, він вперше з'явився на публічних заходах під час великодніх свят.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 799 | Додав: adminA | Теги: мрії, війна, світова велич, брехня, Яценюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]