Пт, 2024-04-19, 03:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:42
Найвпливовішою актрисою на планеті визнали Анджеліну Джолі
Інші останні Новини світу

За версією журналу Forbes актриса Анджеліна Джолі стала найвпливовішою актрисою планети. Таке звання 38-річна суперзірка отримала завдяки тому, що поділилася з громадськістю найпотаємнішим (актриса перенесла операцію з видалення грудей) і після цього цілком віддалася роботі, пишуть "Подробиці".

Компанія "Волт Дісней" затвердила кінодіву на роль злої відьми в "Сплячій красуні" - чарівна історія вийде на великі екрани у березні 2014 року.

Друге місце дісталося 22-річній Дженніфер Лоуренс, що отримала Оскар-2013 за головну роль у комедії "Мій хлопець - псих" і остаточно попрощалася з правом на особисте життя після виходу "Голодних ігор".

На третій позиції опинилася 44-річна Дженніфер Еністон - актрису відзначено за те, що не перестає зніматися, хоча після виходу серіалу "Друзі" могла б уже не працювати жодного дня в житті. Часто зірка грає у свідомо неприбуткових кінофільмах (якщо переймається повагою до режисерської задумки), не уникає преси та охоче ділитися з нею одкровеннями про особисте життя.

Четвертою у рейтингу значиться 23-річна Крістен Стюарт, далі йдуть 40-річна Гвінет Пелтроу, 64-річна Меріл Стріп, 24-річна Емма Стоун, 37-річна Шарліз Терон, 29-річна Міла Куніс і 48-річна Сандра Баллок.

Рейтинг був складений з урахуванням доходів актрис, прибутку, яку вони принесли кіностудіям, а також особистих досягнень знаменитостей.

Рейтинг найвпливовіших акторів 2013 року за версією Forbes очолив Х'ю Джекман.

Нагадаємо, раніше Джолі перенесла операцію - мастектомію (видалення молочної залози). На це зірка пішла, аби убезпечити себе від раку грудей.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 941 | Додав: adminA | Теги: найвпливовішою актрисою, планеті, джолі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]