Пт, 2024-04-19, 21:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:39
Напад Росії на Україну – це миттєве зникнення Кримського моста. З нього почнуть - Ганапольський
Інші останні Телевізійні новини

Ганапольський: Напад Росії на Україну – це миттєве зникнення Кримського моста. З нього почнуть

Російський журналіст Матвій Ганапольський закликав Кремль поцікавитися, що відбувається в Україні, щоб уникнути фатальних наслідків після нападу на Українську державу.

Ганапольський: Ви там, барани, менше дивіться розважальні передачі, де ви себе заспокоюєте, які ви сильні

У разі вторгнення Росії в Україну проти російських військ розгорнеться партизанська війна. Таку думку в ефірі радіостанції "Эхо Москвы" висловив російський журналіст Матвій Ганапольський.

"Ця війна перетвориться на партизанську. І долю Кримського моста тоді буде вирішено просто в перші дні. Загалом напад Росії на Україну – це миттєве зникнення Кримського моста. З нього почнуть", – запевнив він.

Журналіст закликав російську розвідку об'єктивно оцінити шанси РФ в Україні.

"Я звертаюся до Кремля, до розвідки кремлівської і так далі. Ви там, барани, менше дивіться Соловйова-Кисельова й ось ці передачі розважальні ваші, де ви себе заспокоюєте, які ви сильні.

А ви, будь ласка, розгорніть в Україні розвідмережу і трішки поцікавтесь загалом, що тут відбувається в Україні. І що Україна являє собою зараз. Будь ласка, не зробіть фатальної помилки.

Не для України. Україна зникне, але разом із Росією, це я вам гарантую. Просто я це знаю. На жаль, так і буде", – підкреслив Ганапольський.

Міст через Керченську протоку, що з'єднує Крим і Краснодарський край Росії, відкрили у травні 2018 року. Українська влада назвала міст загрозою національній безпеці.

Росія анексувала Крим після силової блокади українських військових частин і незаконного референдуму 16 березня 2014 року. Приєднання півострова до РФ не визнають Україна та більшість країн світу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Телевізійні новини | Переглядів: 2896 | Додав: adminA | Теги: Ганапольський, україна, зникнення Кримського моста, напад росії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]