Ср, 2024-04-24, 04:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:21
Напередодні саміту НАТО Порошенко і Дуда скоординували позиції
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

 Президент Петро Порошенко мав телефонну розмову з президентом Польщі Анджеєм Дудою. Глави держав скоординували позиції напередодні саміту НАТО, який відбудеться у Варшаві 8-9 липня. Про це повідомляє прес-служба Порошенка.

"Глава Української держави подякував за підтримку, зокрема у питаннях надання українцям безвізового режиму та відстоювання санкцій проти Росії", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу Дуда наголосив, що не бачить можливості скасування санкцій, поки Росія не виконає Мінських домовленостей.

Співрозмовники також обговорили активізацію двосторонніх відносин і домовилися про зустріч у Варшаві, повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, у саміті НАТО, який відбудеться 8-9 липня у Варшаві, візьмуть участь 18 глав держав, 21 глава уряду, 41 міністр закордонних справ та 39 міністрів оборони.

Як повідомлялося, 15 червня міністри оборони країн-членів НАТО схвалили пакет допомоги Україні, який включає консультації і різноманітне сприяння. 2 липня Порошенко повідомив, що під час саміту НАТО у Варшаві буде ухвалено пакет допомоги Україні, спрямованої на сектор безпеки та оборони.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 866 | Додав: adminA | Теги: Порошенко і Дуда, саміту НАТО, Позиції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]