Вт, 2024-04-23, 09:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:17
"Наша Україна" хоче в єдиний партійний список опозиції, Ющенко не проти
Інші останні Політичні новини

"Наша Україна" готова брати участь у єдиному партійному списку опозиції на парламентських виборах.

Про це заявив голова політради партії Валентин Наливайченко в ефірі каналу ТВі.

За його словами, "Наша Україна" виступає "за" єдиний партійний список, а також за висунення єдиного кандидата на кожному мажоритарному окрузі.

"Ми є членами КОД, співзасновниками. Ми активно беремо участь. Більше того, пропонуємо механізми, як це втілити в життя", - додав політик.

При цьому він зазначив, що голова партії, екс-президент Віктор Ющенко не проти такого підходу.

На уточнювальне запитання, чи готовий Ющенко до єдиного списку, якщо першими номерами буде висунуто Юлію Тимошенко і Юрія Луценка, Наливайченко відповів:

"Справа в тому, що це є партійна позиція – всієї партії, осередків партії, більшості людей, які представляють політичну силу. І не час зараз для політичних амбіцій або особистих".

За його словами, Ющенко це розуміє, "як ніхто".

Раніше Ющенко запевняв, що якщо опозиція домовиться про формування єдиного виборчого списку, то він буде готовий зайняти в ньому будь-яку позицію, навіть останню.

Тим часом у "Нашій Україні" вважають, що без участі Тимошенко і Луценка, які зараз перебувають за ґратами, легітимність майбутніх парламентських виборів буде дуже сумнівною.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1052 | Додав: adminA | Теги: єдиний список опозиції, Ющенко не проти, Наша Україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]