Чт, 2024-03-28, 18:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:11
Нашумілий бігборд з котом заклеїли через "неформат"
Інші останні Політичні новини
Власниця бігборду "про бабусю і кота" у Дніпродзержинську Олена Дзарасова спростовує інформацію про своє перебування в реанімації.

У відеозверненні, розміщеному на сайті youtube у суботу, 19 августа, Дзарасова назвала брехливою відповідну інформацію автора бігборда Максима Голосного.

"Офіційно заявляю, що здорова, в реанімації мене ніколи не було, тим більше в останній період", - сказала вона.

За словами Дзарасової, ніякого тиску з боку губернатора Дніпропетровської області та місцевої влади на неї не здійснювалося.

"З приводу того, що був заклеєний борд - це моє суто особисте рішення, оскільки на ньому було нецензурне слово", - сказала власниця, цитує Українська правда.

Як повідомлялося, автор бігборда, кандидат у депутати по одному з мажоритарних округів минулої середи, 15 августа, заявив, що "директора РА "Апельсин" Наталію (власника бігборда) після вчорашнього телефонної розмови з високопоставленим чиновником відвезли в реанімацію".

Сам Голосний знаходиться в розшуку за звинуваченням у привласненні і розтраті майна Єлизаветівської сільради Петриківського району.

Як раніше повідомлялося, губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул вимагав зняти бігборди, які агітують проти чинної влади, - в тому числі і рекламний плакат із пенсіонеркою і котом.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1022 | Додав: adminA | Теги: Неформат, Нашумілий бігборд з котом | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]