Пт, 2024-04-19, 21:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:38
Наслідки ДТП за участю футболістів "Іллічівця"
Інші останні Спортивні новини

У відповідь на резонансну дорожньо-транспортну пригоду, що сталася в Маріуполі за участю футболістів місцевого "Іллічівця", вболівальники клубу готуються до акцій протесту. Очікується, що на наступному матчі на трибунах буде вивішено банери відповідного змісту.

При цьому, як повідомляє sport-express.ua, домашні матчі "Іллічівця" пройдуть за мінімальної кількості глядачів.

Нагадаємо, Іллічівець орендував у "Шахтаря" близько двох десятків футболістів, але результату це не дало: маріупольці після поразки в 12-му турі від "Металіста" опустилися в зону вильоту. Клуб відправив у відставку тренера команди Валерія Яремченка, а останньою краплею, що переповнила чашу терпіння фанів, стала ДТП за участю футболістів "Іллічівця".

В ніч проти 10 жовтня в центрі Маріуполя автомобіль "Інфініті", за кермом і в салоні якого були футболісти, вилетів на зустрічну смугу і лоб у лоб зіткнувся з "Рено", який зупинився на світлофорі. Від удару "Рено" відкинуло назад метрів на 50, а "Інфініті" влетіла в дерево.

В результаті ДТП, яка сталася на перехресті вулиць Університетської та Казанцева, тяжких травм зазнали двоє пасажирів "Рено". Футболісти не постраждали.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1395 | Додав: nowyny | Теги: ДТП за участю футболістів Іллічівця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]