Ср, 2024-04-24, 20:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:33
Науковці пояснили, чому потрібно почекати з сексом до шлюбу
Інші останні Новини світу науки і технологій
Дослідження показали, що краще не поспішати зі статевим життям до шлюбу. У пари, яка переспала на першому побаченні, менше шансів залишитися разом надовго. Науковці Корнельського університету в Нью-Йорку кажуть, що ліпше утриматися до шлюбу або налагоджувати сексуальні відносини поступово, збільшуючи їхню інтенсивність.

У ході дослідження, яке є єдиним у своєму роді, було опитано 600 пар, в яких жінкам було до 45 років. Метою було з'ясувати якість основних сфер стосунків - зобов'язань, душевного зв'язку, сексуальної задоволеності, пише Daily Mail.

Результати були набагато вище у жінок, які відклали перший секс не менше, ніж на місяць. У чоловіків спостерігалася така сама тенденція, але показники не так сильно відрізнялися.

Зазначимо, не так давно австралійська поліція заарештувала пару, яка систематично порушувала закон про тишу під час занять сексом.

34-річній Джесіці Енджел і 45-річному Коліну Маккензі загрожує штраф на чотири тисячі австралійських доларів (більш як чотири тисячі доларів США).




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 1085 | Додав: adminA | Теги: Науковці, сексом до шлюбу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]