Вт, 2024-04-23, 19:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:27
Навіщо запускається інформація про наявність літаків у терористів - пояснив Тимчук
Інші останні Надзвичайні новини

Інформація про наявність у терористів літаків запускається, щоб потім РФ могла застосувати свою авіацію на Донбасі, наголосив аналітик.

У терористів на Донбасі немає авіації, а така інформація запускається з метою, щоб потім РФ застосувала свою авіацію по силам Антитерористичної операції (АТО).

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні під час прес-брифінгу сказав керівник Центру військово-політичних досліджень, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Він назвав фантазією інформацію, про те, що у бойовиків на Донбасі у наявності є СУ-25.

"Це може вилитись у те, що РФ, не виключено, буде застосовувати бойову авіацію по силам АТО на Донбасі і це буде подаватись, що це ніби авіація терористів", - сказав він.

Тимчук також зазначив, що наразі спостерігається потік найманців на Донбас. "На відміну від того, що було тиждень тому, вже є і зелені чоловічки - штатні військовослужбовці Збройних сил РФ", - сказав він, зазначивши, що точну кількість сказати не може.
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 931 | Додав: adminA | Теги: Інформація, Тимчук, терористів, наявність літаків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]