Пт, 2024-04-19, 12:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:00
Назріває бум трудової міграції в Україні
Інші останні Економічні новини
Тисячі українців не можуть знайти роботу на Батьківщині і не вірять у те, що їхнє життя може покращитися. Причому, песимістичні настрої серед громадян зростають з кожним роком - про це свідчать результати недавнього опитування.

За словами соціологів, на кінець 2012 року лише 14,9% наших співвітчизників були готові повірити в те, що життя незабаром зміниться на краще. А, приміром, у 2005 році таких було більше 40%.

Як повідомили експерти інституту соціології, якщо ще 7 років тому лише 18,3% наших співгромадян не бачили перспектив поліпшення життя, то на сьогодні не вірять у поліпшення більш 51,3%. І це рекордний показник за останні 10 років.

При цьому 73% опитаних відзначили, що їм не вистачає порядку в суспільстві, а 70% скаржаться на недотримання законів і Конституції.

48% з працевлаштованих українських фахівців заявили, що тільки і чекають можливості, щоб виїхати з України, ще 43% всерйоз замислюються над працевлаштуванням за кордоном, і лише 4% не готові виїхати з України ні за яких обставин. При цьому кращими країнами для працевлаштування українські фахівці називають Канаду, США, країни ЄС і Азії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 953 | Додав: adminA | Теги: Україні, бум трудової міграції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]