Пт, 2024-03-29, 07:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:04
Назвали діагноз Юлії Тимошенко німецькі лікарі
Інші останні Політичні новини

Лікарі берлінської клініки Charité ("Шаріте") назвали діагноз екс-прем'єра Юлії Тимошенко - хронічна грижа міжхребцевого диска. Як повідомляє "Радіо Свобода", про це вони заявили на прес-конференції в п’ятницю.

Лікарі відкинули будь-яку симуляцію симптомів з боку Тимошенко і заявили про те, що її успішне лікування неможливе в Україні, де клініки не мають необхідного оснащенням і методики.

Лікарі заявили також про те, що вони наполягають на наданні Тимошенко можливості лікуватися у берлінській клініці, і готові їй допомогти.

"Ми відчуваємо свою відповідальність за здоров’я Юлії Тимошенко, яку після обстеження сприймаємо як свою пацієнтку. Ескалація подій навколо неї і голодування, яке вона проводить вже кілька днів, дозволяють припускати вплив на стан здоров’я пані Тимошенко і викликають необхідність в новому обстеженні, яке ми проведемо найближчим часом", - сказав голова правління клініки Карл Макс Айнгойпль.

Відповідаючи на запитання журналістів, Айнгойпль сказав, що оцінює можливість дозволу Тимошенко виїхати на лікування до Німеччини як малоймовірну, однак наголосив: "Ми готові прийняти тут пані Тимошенко, українські відповідні органи повинні бути готовими відкласти виконання вироку принаймні на обмежений час і привезти її до Німеччини".

Професор Айнгойпль звернувся до президента України Віктора Януковича із закликом: "Будьте президентом, який відповідальний за гуманітарні цінності, і дайте їй (Тимошенко) можливість лікуватися за кордоном у Європі".

Як відомо, німецькі лікарі, представники клініки "Шаріте", вже двічі відвідували Україну для ознайомлення зі станом здоров'я екс-прем'єра і умовами її лікування.

Раніше повідомлялося, що українська влада вивчає можливість лікування Тимошенко в Німеччині і навіть веде переговори з цього приводу з німецькою стороною. Потім у ГПУ повідомили, що закон забороняє таку можливість.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 991 | Додав: adminA | Теги: Німецькі лікарі, діагноз Юлії Тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]