Пт, 2024-04-19, 19:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:15
Назвав рівень безробіття в Україні Розенко та розповів про підвищення соцстандартів у 2016 році
Інші останні Економічні новини

За офіційними показниками, в Україні рівень безробіття тримається на рівні 9%. Про це сказав міністр соціальної політики Павло Розенко в ефірі "112-го каналу".

"В нас 9% безробіття, це в середньому. В цьому показнику також враховано і неофіційне безробіття", - сказав Розенко.

Він також наголосив, що в державі має залишатися механізм допомоги людям, що втратили роботу.

"Я проти знищення системи допомоги безробітним, я проти скасування допомоги по безробіттю... Я за те, щоб держава мала механізм допомагати людям, які, в силу різних причин, опинилися без роботи", - додав Розенко.

Розенко також розповів, що у 2016 році Міністерство соціальної політики планує двічі підвищувати соціальні стандарти.

"Ми вперше за два останні роки, на три місяці від запланованого в вересні місяці минулого року, підвищили всі соціальні стандарти на 13%. Впродовж року планується двічі підвищувати соціальні стандарти в нашій державі", - сказав Розенко.

Він також похвалився високим показником виконання Міністерством соціальної політики поставлених завдань у минулому році.

"Ми виконали 95% завдань, які стояли перед нами на 2015 рік. Це один з найкращих показників серед міністерств", - наголосив Розенко.

Розенко раніше говорив, що соціальні стандарти в Україні у 2016 році можуть переглядатися у бік збільшення, якщо бізнес вийде "з тіні".

Як повідомлялося, Міністерство соціальної політики проведе у 2016 році верифікацію усіх соціальних виплат шляхом інвентаризації особистих справ людей, які одержують допомогу, задля збільшення ефективності соціальних витрат держави.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 752 | Додав: adminA | Теги: україна, соцстандарти 2016 р, Безробіття, Розенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]