Чт, 2024-03-28, 19:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:14
Не може не бути кандидатом у президенти в 2015-му Тимошенко, за яку проголосували 45% у 2010 році- нардеп
Інші останні Політичні новини
За словами нардепа Юрія Стеця, Юлія Тимошенко залишиться єдиним кандидатом на президентську посаду від Об'єднаної опозиції.

Про це повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ з посиланням на прес-службу "Народної самооборони".

"Це логічне продовження тієї декларації, яка озвучувалася в тому числі і на парламентських виборах. Це пряма декларація того, що ми не відступаємо від своїх принципів, і чіткий меседж представникам влади про те, що у нас єдині цілі. І під ці цілі абсолютно чітко консолідуються всі депутати, які входять у фракцію ОО "Батьківщина". У нас немає сумнівів у тому, що Тимошенко - це єдиний кандидат від нашої політичної сили", - заявив Стець, якого цитує прес-служба "Народної самооборони".

"Ми не розглядаємо вибори без Тимошенко. Це абсурд, якщо людина з другим рейтингом у країні не буде брати участі у виборах тільки тому, що хтось у цій країні боїться на цих виборах програти. Я абсолютно впевнений, що до 2015 року Тимошенко буде на волі", - підкреслив він.

Стець також додав, що саме Яценюк "озвучував позицію нашої фракції, і його амбіції полягали в тому, що у нас є ухвалене рішення, воно ухвалено не вчорашнім днем".

"У нас зараз не така ситуація, як кілька років тому, коли подібні речі заважали об'єднуватися опозиції. У нас абсолютно чіткий і зрозумілий діалог, з усіх питань рішення ухвалюються швидко і конструктивно. І давно історія з амбіціями відійшла на задній план. У мене немає сумнівів у тому, що всі опозиційні сили вийдуть на вибори з консолідованою позицією. З тих питань, який виникали і до виборів, і після, ми знаходимо спільну мову. Амбіції ключовими бути не можуть", - зазначив він.

Нагадаємо, кандидатуру Тимошенко опозиції запропонував Яценюк. За його словами, президентська кампанія-2015 вже фактично розпочалася, і сьогодні необхідно визначитися, хто буде єдиним кандидатом від опозиції на президентських перегонах. "На моє переконання, таким кандидатом може і повинна бути Тимошенко Юлія Володимирівна", - сказав він.

Тимошенко вже очолювала список опозиції на парламентських виборах-2012 за рішенням з'їзду, але Центральна виборча комісія відмовилася реєструвати її і Юрія Луценка кандидатами в нардепи.

Тимошенко відбуває покарання у вигляді семи років позбавлення волі, з яких провела за ґратами півтора року.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 954 | Додав: adminA | Теги: 2015-му, 2010 році, кандидатом у президенти, тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]