Вт, 2024-04-16, 22:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:10
Не виключають змін у складі фракції у «Блоці Петра Порошенка»
Інші останні Політичні новини

У «Блоці Петра Порошенка» не виключають змін у складі фракції

Заступник глави фракції БПП Олексій Гончаренко - У «Блоці Петра Порошенка» не виключають змін у складі фракції

За словами Гончаренка, фракція БПП буде в опозиції до політсили нового президента

Після перемоги кандидата Володимира Зеленського на виборах президента України з фракції «Блок Петра Порошенка» можуть піти кілька народних депутатів. Про це заявив заступник глави фракції БПП Олексій Гончаренко, передає «РБК-Україна».

За його словами, фракція БПП перебуватиме в опозиції до політичної сили новообраного президента Володимира Зеленського.

«Фракція не «позеленіє». А чи може бути, що окремі представники фракції будуть змінювати свій колір, це є можливим. Знаєте, очищення - це завжди добре. Я думаю, що зовсім небагато (піде з БПП, - ред.). Але з кожним, хто піде… очищення це тільки плюс для кожної політичної сили… Наша фракція буде в опозиції. Ми будемо сильною опозицією президенту Зеленському», - заявив Гончаренко.

Нагадаємо, раніше Гончаренко заявив, що в разі, якщо кандидат Володимир Зеленський стане президентом, у нього буде два шляхи для співпраці з Верховною радою. За словами нардепа, один із шляхів - почати домовлятися з парламентом нинішнього скликання.

Як відомо, згідно з екзит-полами, за Володимира Зеленського проголосували 73% виборців, за Петра Порошенка – 26%.

Порошенко визнав поразку на виборах 2019 і привітав Володимира Зеленського. Зокрема, він звернувся до своїх прихильників та представників ЗМІ, цитуючи відомий вислів Вінстона Черчилля.

Станом на 11 годину 23 квітня ЦВК опрацювала 99,92% протоколів. За Володимира Зеленського у другому турі проголосували 73,23% українців, за Петра Порошенка - 24,45% українців.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 845 | Додав: adminA | Теги: зміни, склад фракції, «Блок Петра Порошенка» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]