Пт, 2024-04-19, 10:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:23
Небезпека повернення Росії в ПАРЄ залишається - Ар’єв
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

  Засідання комітету, який займається поверненням РФ до ПАРЄ, завершилось нічим, але небезпека залишається.

Про це у Facebook написав голова української делегації в ПАРЄ, віце-президент організації Володимир Ар'єв.

"Як я і казав раніше, ad hoc-комітет ПАРЄ, від якого РФ сподівалася швидкого повернення в Асамблею, закінчився нічим. Росію не повернули!", - написав депутат.

Проте, за його словами, небезпека залишається.

"Всі пропозиції, в тому числі ті, які вимагає РФ, надіслали в бюро ПАРЄ, яке буде вирішувати що з тим всім робити. Далі може бути довга процедура підготовки доповідей. Все вирішиться голосуванням в залі ПАРЄ не раніше ніж за півроку. Ще поборемося!", - пояснив Ар’єв.

Генеральний секретар Ради Європи Турбйорн Ягланд наполягає, що Росія має повернутися до роботи в ПАРЄ до саміту організації, який запланований у наступному році.

Нагадаємо, росіяни хочуть повернутися до ПАРЄ через зміни до регламенту.

Бюро ПАРЄ створило спеціальну групу, яка вирішує питанням представлення Росії в обох статутних органах Ради Європи, тобто поверненням представників РФ до складу Парламентської асамблеї Ради Європи.

Постійний представник України при Раді Європи Дмитро Кулеба заявив, що Росія має намір повернутися до роботи в ПАРЄ в січні 2019 року.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 762 | Додав: adminA | Теги: небезпека повернення Росії, ПАРЄ, Ар’єв | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]