Чт, 2024-03-28, 18:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:30
Негода в Україні знеструмила 381 населений пункт
Інші останні Прогноз погоди
Унаслідок несприятливих погодних умов уночі проти 21 січня (сніг, мокрий сніг, пориви вітру) сталося знеструмлення 381 населеного пункту. Про це йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Згідно з повідомленням, знеструмлення сталося через спрацьовування систем захисту ліній електропередач.

Так, без електроенергії залишилися населені пункти в 4 областях України і АР Крим, а саме: на Одещині - 195 н.п., в АР Крим - 72 н.п., на Львівщині - 56 н.п., Херсонщині - 35 н.п. та Миколаївщині - 23 н.п.

До відновлення енергопостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.

Нагадаємо, за повідомленням Гідрометцентру, в Україну на період 18-24 січня прийшли морози, температура знизиться до -20 градусів.

Зазначимо, Україна має помірно-континентальний клімат, що поступово змінюється із заходу на схід. Його визначає віддаленість від океанів, континентальної Євразії і переважно рівнинний характер території. Лише вузька прибережна смуга Південного берега Криму характеризується субтропічним (середземноморського типу) кліматом. По мірі зростання континентальності літо стає жаркішим, а зима більш холодна, і зменшується кількість опадів.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Прогноз погоди | Переглядів: 1142 | Додав: adminA | Теги: Україні, негода, 381 населений пункт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]