Сб, 2024-04-20, 08:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:56
Нелегалів Польща вже не впускатиме
Інші останні Новини Європейського Союзу

У Польщі відповідно до нового закону, що має на меті посилити захист кордонів, нелегальних іммігрантів не впускатимуть на територію країни. Про це повідомив міністр внутрішніх справ і адміністрації Польщі Маріуш Блащак в ефірі Польського радіо.

"Приїжджі до Польщі на рішення у їхніх справах мусять чекати у створених прикордонних центрах. Розгляд справи має тривати до 28 днів. Іммігранти мають право звернутися до Ради з питань іноземців, створеної на підставі нового закону", - зазначив він.

Як підкреслив Маріуш Блащак, ця процедура відповідає законодавству Європейського Союзу. Він додав, що аналогічні заходи запроваджено в Угорщині після міграційної кризи у 2015 році.

Нині іноземці, приїжджаючи до польського кордону, подають клопотання у справі надання їм статусу біженця і після в'їзду до країни, не чекаючи на його розгляд в Управлінні з питань іноземців, часто їдуть до інших країн Західної Європи.

Раніше міністр фінансів ФРН Вольфганг Шойбле визнав, що Німеччина припустилася низки помилок у міграційній політиці, що спричинило в'їзд в країну понад двох мільйонів мігрантів за останні два роки.

Зазначимо, 27 січня президент Дональд Трамп підписав указ, згідно з яким дія програми США щодо прийому біженців призупиняється терміном на 120 днів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 744 | Додав: adminA | Теги: нелегали, Польща | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]