Сб, 2024-04-20, 12:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:56
Неодруженим китайцям з провінцій заборонили купувати квартири у Шанхаї
Інші останні Новини світу

Влада Шанхая заборонила неодруженим китайцям купувати квартири або будь-яку іншу нерухомість в Шанхаї, передає Tranio.ru.

У свою чергу іноземці мають право придбати один об'єкт в Шанхаї, якщо доведуть, що не мають іншої нерухомості в Китаї, а також якщо працювали і сплачували податки в країні протягом року. Місцевим жителям заборонено мати більше двох об'єктів нерухомості.

Раніше неодружені китайці з провінції одержували дозвіл на купівлю, якщо могли довести, що були платниками податків протягом року або довше. Але тепер холостяки не можуть стати власниками шанхайської нерухомості.

Шанхай - одне з міст Китаю, де зростання населення контролюється жорсткіше всього. Щоб вважатися тут "місцевим", треба бути дитиною шанхайських батьків, що прожили в місті не менше семи років, кваліфікованим фахівцем і чесним платником податків, або чоловіком / дружиною корінного шанхайця протягом десятиліття.

Відзначається, що холостяки, які не бажають заводити сім'ю, купують фальшиві свідоцтва про шлюб. Такі документи коштують 100 юанів (приблизно 16 доларів). Деякі пари, навпаки, розлучаються, щоб зняти з себе обмеження, згідно з яким не можна купувати більше двох об'єктів.

Раніше повідомлялося, що ціни на житлову нерухомість у найбільших містах КНР найімовірніше знизяться на 10-30% в 2012 році. Як вважають експерти Daiwa Capital Markets, ціни на будинки в найбільших містах Китаю і містах середнього розміру з високою часткою ймовірності здійснять "м'яку посадку", оскільки уряд КНР докладає зусиль для того, щоб уникнути "можливого негативного впливу" заходів з регулювання ринку нерухомості на темпи економічного зростання.

Раніше повідомлялося, що влада Пекіну вводять жорсткі правила придбання житлової нерухомості. Вони заборонили жителям китайської столиці купувати більше двох квартир на одну сім'ю, щоб зупинити небувале зростання цін на нерухомість. У відповідності з новими правилами, нове житло в столиці КНР не зможуть купити і громадяни, що не є жителями Пекіна, а також особи, які не можуть довести, що вони були податковими резидентами міста принаймні протягом року.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 978 | Додав: admin | Теги: китайці, шанхай, квартири | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]