Пт, 2024-04-19, 02:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:33
Невідомі у Харкові напали на інкасаторів: викрали автомобіль і 50 тисяч грн
Інші останні Кримінальні новини

У Харкові скоєно черговий напад на інкасаторів, були викрадені гроші і автомобіль.

Зловмисники втекли з місця події на службовому автомобілі інкасаторської служби. За попередніми даними, нападники заволоділи грошовими коштами в розмірі 50 000 гривень.

Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в Харківській області.

"Сьогодні близько 12:00 в міліцію надійшло повідомлення про те, що по проспекту Тракторобудівників міста Харкова двоє невідомих скоїли напад на автомобіль, який проводив інкасацію торгових точок однієї з продовольчих фірм. Під час нападу водій автомобіля отримав тілесні ушкодження у вигляді синців і саден", - йдеться в повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Московського райвідділу міліції та експерти-криміналісти. Тепер правоохоронці встановлюють і опитують свідків події, проводяться всі необхідні розшукові та слідчі заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння злочину.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) та ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, вранці 10 липня в Харкові відбулося напад на відділення "Укрпошти". Під час нападу було вбито трьох інкасаторів і викрадено близько 2,3 мільйона гривень. За інформацію про нападника на автомобіль "Укрпошти" в МВС оголосили винагороду в 3 млн грн.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 847 | Додав: adminA | Теги: інкасатори, автомобіль і 50 тисяч грн, невідомі, харків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]